bøyemaskin for bøyle til salgs

Stirrup bøyemaskin er en enhet som bruker stålstenger for automatisk bøyning. Det er relativt enkelt å betjene. Det er også hensiktsmessig å bære storstormsrør. Bøyemaskinen kan raskt dannes og prosesseringseffektiviteten er relativt høy. La oss se på CNC-forsterket bøyesenter. Hva er produksjonsprosessen? Ved bearbeiding av CNC-stålbøyemaskinen må du først plassere hovedribben på hovedforsterkningen, og legg deretter forsterkningen av ribben på rammens forsterkningsramme. Når ribben er festet, er platen festet tilsvarende. Den innledende sveisingen av bøyesenteret på den numeriske styrestålstangen kan utføres. Stroppene og hovedribben er kryssveiset og fikseres, og stengene blir kontinuerlig viklet to ganger parallelt, og deretter kan den normale sveisoperasjonen utføres, og de to skivene roteres samtidig, slik at stålstengene er kontinuerlige i Hovedforsterkningen Wrap og sveis, deretter avslutt sveiseavstivningsrøret, og utfør deretter to-sving vikling, sveis deretter, og kutt deretter ribben.

bøyemaskin for bøyle til salgs

Stirrup bøyemaskin har flere hull på arbeidsplaten for å sette inn bøyningsstiftets aksel, og kan også erstatte midtpunktsakselen med forskjellige diametre. Hva er overføringsprosessen når CNC numerisk kontroll stålbøyemaskin virker? Lær mer om det. Bøyhastigheten til stålbøyemaskin er relativt stabil. Den kan bruke forover og bakoverrotasjon av motoren for å bøye stålstangen i begge retninger. Når stålbøyemaskinen kjører, bør motoren først slås på. Motoren roterer for å kjøre remskiven for å rotere. Den ene siden av remskiven skal installeres. Akselet kjører i sin tur en aksel for å rotere, ett gir på en aksel og to gir på de to akslene, som driver de to akslene for å rotere, de to akslene kjører de tre girene, de tre girene kjører de fire girene, fire gir kjører ormen, og ormen driver hovedakselen Hovedakselen er å kjøre platen, og så begynner den å fungere.

bøyemaskin for bøyle til salgs

Ved behandling av stålstenger, mer rustfritt stål bøyemaskin er brukt. Bøyemaskinen i rustfritt stål kan bøye stålstenger av forskjellige diametre. Bøyemaskinens bøyhastighet er relativt rask.

Hvor mye vet du om operasjonsdetaljer av bøyesenteret til CNC stålstenger?

Ta en titt på det i detalj.

Først for å kunne tilpasse seg diameteren av bøyemaskinen i rustfritt stål, kan en eksentrisk hylse legges til bøyemaskinen av rustfritt stål, slik at gapet mellom doren, stålstangen og formningsakselen kan justeres .

2. Ved bøyning av bøyesenteret i bøyemaskinen i rustfritt stål, bør baffelen på stålstangen festes tett på stålstangen for å sikre regelmessigheten av den bøyde formen på stålstangen for å sikre produksjonskvaliteten.

3. Under bøyeprosessen til bøyesenteret på CNC-stålstangen, kan det bøyde tilbehør ikke byttes ut. Hvis det er nødvendig å stoppe reparasjonen, bør smøredelene smøres og vedlikeholdes før og etter bearbeiding.

bøyemaskin for bøyle til salgs

De rørbøyemaskin Denne bruksmodellen inkluderer en reduksjonsmaskin, et stort gir, en tannhjul og en buet skiveoverflate. Strukturen er preget av at to-trinns bremsemotoren og reduksjonsmidlet er direkte forbundet for en-trinns retardasjon; tannhjulet og det store tannhjulet Garnet brukes til to-trinns retardasjon; det store utstyret driver alltid den buede platens overflate for å rotere; den buede skiveoverflaten er forsynt med et sentralt akselhull og et antall buede akselhuller; og arbeidsflatens posisjoneringsfeltbjelke er henholdsvis forsynt med flere posisjoneringsakselhuller. Siden to-trinns bremsemotoren og reduksjonsmidlet er koblet direkte til en-trinns retardasjon, er inntaks- og utgangssvingningsforholdene nøyaktige, bøyhastigheten er stabil og nøyaktig, og den elektriske automatiske kontrollen kan brukes til å endre hastigheten og bremsen kan sikre bøyningsvinkelen. Stålstangen er bøyelig i retning av motoren og motoren. Midtakselen er utskiftbar for enkel vedlikehold. Den består av to sett med rettehjul som automatisk kan justeres horisontalt og vertikalt. Kombinert med fire trekkhjul drives den av den importerte motoren for å sikre strekningen av stålstangen for å oppnå best mulig presisjon. En av stålbehandlingsmaskiner. Intelligent kontroll kan brukes.

bøyemaskin for bøyle til salgs

1. Det finnes mange typer maskinbearbeidede stålstenger, som varierer fra 6m til 16mm i diameter, slik at applikasjonsområdet er bredt.

2, med høy presisjon, er lengde toleransen for stålbehandling styrt innen +1 mm, og feilen i bevegelsesvinkelen overstiger ikke + 1 1 grader. Denne behandlingsnøyaktigheten overskrider sterkt manuell drift.

3. Arbeidets omfang er stort. Før stålstangen mates, enten den er plassert regelmessig (for eksempel en plate) eller uregelmessig plassert, kan den tilføres jevnt og rettet.

4, kan behandle varmtvalset og kaldt trukket stål, enten det er i form av en plate.

5. Sikre effektiv utnyttelse av stålstenger. Fordi det styres av datamaskinen, hvor mye blir det behandlet i strømmen, slik at stålstengene brukes til maksimal utstrekning.

6. Fôrdelen styres av motoren, og stålstengene med forskjellige diametre kan byttes innen ett minutt, noe som reduserer tiden som er nødvendig for å erstatte stålstengene.

7. Bruk datamaskinen til å kontrollere behandlingen av stålstangen. For å endre formen på linjen, velg bare ønsket maskinering på kontrollpanelet. Trenger du å legge til eller fjerne en bestemt behandlingsform, endrer programvaren for å fullføre

8, i tillegg til de ovennevnte fordelene, har den også en bemerkelsesverdig funksjon, det vil si at kostnaden er lavere, sammenlignet med lignende utenlandske produkter, er prisen bare en fjerdedel av dem, noe som bidrar til produktfremme og salg.