cnc stirrup bender maskin

CNC stirrup bender maskin er lav svikt rate, rask hastighet, lavt energiforbruk, lav støy og lys vibrasjon; CNC stirrup bender maskin har egenskapene til høy effektivitet, pålitelig drift og så videre. Operasjonen er lett og fleksibel, og bevegelsen er praktisk. CNC stirrup bender maskin er egnet for de store byggproduksjonsenhetene og rebarprosesseringsfabrikkene. CNC stirrup bender maskin har høy effektivitet og kan produsere 4-6 tonn per dag. Den faste lengden passer for store batcher og fabrikkoperasjoner, og vinkeljusteringsområdet er bredt. CNC stirrer bender maskin kan justere fra 0-180 grader, CNC stirrup bender maskin kan bøye firkantet, trapezoidal oppheng og U-formet kroker, CNC stirrup bender maskin er egnet for stirrup behandling av bygninger, broer, tunneler, prefabrikkerte komponenter, etc.

automatisk omrøringsbøyemaskin

De CNC stirrup bender maskin kan oppfylle kravene til behandling av enlinjediameter på 4 ~ 12mm stålbjelke og dobbeltlinjediameter på 5 ~ 10mm. I tillegg, CNC stirrup bender maskin har blitt forbedret etter flere ganger med produksjon, og CNC stirrup bender maskin kan møte den faktiske stålbehandling og produksjon behov. Detaljer viser jakten og løser de praktiske problemene.

Fordeler med CNC stirrup bender maskin

1. Den består av to sett med rette hjul som kan justeres automatisk horisontalt og vertikalt. CNC stirrup bender maskin kombinert med 4 trekkhjul, og den drives av importert servomotor for å sikre straightening av stålstangen for å oppnå best mulig presisjon.

2. Bøynings- og skjæringsmekanisme: CNC stirrup bender maskin er drevet av importert servomotor, bøyearmen kan rotere og teleskop med høy hastighet, og skjæringsmekanismen kan fullføre skjæringsvirksomheten ved høy hastighet for å sikre bøyekjernen til stålstangen.

3. Kontrollsystem: CNC stirrup bender maskin vedtar eksternt modent kontrollsystem med høy pålitelighet. Kontrollsystemet har feilidentifikasjon og alarmfunksjoner.