Om oss

Shanong Jiaxin Machinery Equipment Co, Ltd., ligger i hjembyen Confucius og Mencius -Jining City, nordvest for utmerket transportsted for kommunikasjon mellom forretninger og kunder for å gi en god bekvemmelighet og rask.

"Vitenskap og teknologi er primære produktive krefter" En kontinuerlig utvikling av teknologi er utviklingen av den evige kraftkilden. Fabrikken etter nesten 20 år med utvikling, fra en rullfabrik fabrikk til en storskala produksjon av kulde. Varmvalset stål prosessutstyr, CNC stål prosessutstyr, fem serier mer enn tretti typer produkter produsenten bedrifter (CNC stirrup bender maskin, stål bur sveise maskin, bøyesenter).

Vi har alltid fulgt den "integritet ledelse, kvalitet først" business filosofi; kunden for Guds forretningsmål. Gjennom et landsdekkende salgs- og servicenettverk, forbedre pre-salg, salgstjeneste og ettersalgsservice; lojalt samarbeid ved å tilby kvalitetsprodukter og effektiv service for deg.

om-US2

Virksomheten: Kvaliteten til godt brev til verden
Jiaxins syn: en verdensklasse bedrifter, laget et ledende boutiqueutstyr
Kjerneverdi: ærlighet, kvalitet-basert, vitenskapelig og teknologisk innovasjon
Styringsprinsipper: kvalitetsledelse, forskning og utvikling designet for å betjene fint sted
Forretningsfilosofi: for å møte kundenes etterspørsel og sikre kundetilfredshet, jakten på teknologisk innovasjon, kontinuerlig forbedring.