cnc wire bøyemaskin

CNC bøyemaskin arbeidsprinsipp

Fullautomatisk CNC bøyemaskin og stålbøyler har retting systemet følgende egenskaper: To sett med retting ruller automatisk justert horisontalt og vertikalt, kombinert med 4 trekkhjul, drevet av servomotor for å sikre den rette rettejusteringen av stålstenger. Blant dem tilhører stålbearbeidingsmaskinen og CNC-trådbøyemaskinen en struktur av stål bar bøyemaskin.

Automatisk omrøringsbøyemaskin

Bruksmodellen omfatter en reduksjonsmaskin, et stort gir, et tannhjul og en buet magnetisk disk. Karakteristikkene til strukturen er: to-trinns bremsemotor, en reduksjons- og et bremsningsnivå; et lite redskapsreduksjonssamarbeid med stor utvekslingstand 2 stort utstyr Bøy alltid skivehjulet, når den buede skiveoverflaten setter et senter og noen svinger, er arbeidsplassen på plass bare i settet, henholdsvis når det er flere retninger. Takket være den dobbelte bremsemotoren, reduksjonsenheten og klasse 1 er inngangs-til-utgangseffekten nøyaktig, bøyhastigheten er stabil og nøyaktig, og den elektriske automatiske kontrollen kan brukes til å endre hastigheten, og bremsen kan garantere bøyningen vinkel. Ved hjelp av positive og negative bøyer motorens toveisforsterkning.

Fullautomatisk CNC wire bøyemaskin og stålbøyebøyemaskinen, har retting systemet følgende egenskaper: To sett med retting ruller automatisk justert horisontalt og vertikalt, kombinert med 4 trekkhjul, drevet av servomotor for å sikre den rette rettejusteringen av stålstenger.

CNC Wire bøyemaskin4

Blant dem er stålbearbeidingsmaskinen og stål bar bøyemaskin tilhører en struktur av stål bar bøyemaskin. Bruksmodellen omfatter en reduksjonsmaskin, et stort gir, et tannhjul og en buet magnetisk disk. Karakteristikkene til strukturen er: to-trinns bremsemotor, en reduksjons- og et bremsningsnivå; et lite redskapsreduksjonssamarbeid med stor utvekslingstand 2 stort utstyr Bøy alltid skivehjulet, når den buede skiveoverflaten setter et senter og noen svinger, er arbeidsplassen på plass bare i settet, henholdsvis når det er flere retninger. Takket være den dobbelte bremsemotoren, reduksjonsenheten og klasse 1 er inngangs-til-utgangseffekten nøyaktig, bøyhastigheten er stabil og nøyaktig, og den elektriske automatiske kontrollen kan brukes til å endre hastigheten, og bremsen kan garantere bøyningen vinkel. Ved hjelp av positive og negative bøyer motorens toveisforsterkning.

CNC Wire bøyemaskin

CNC Wire bøyemaskin funksjon

Maskinen vedtar CNC servo kontrollsystem, som automatisk kan fullføre trinnene for straightening, liming, bøying og kutting av stålstenger. Den kan bøye maksimal diameter på 16mm stålstenger og kontinuerlig produsere alle flate formprodukter. Det er mye brukt i byggebransjen, stor stål fabrikk. Og andre felt.

CNC Wire bøyemaskin

CNC wire stål bar bøyemaskin sikkerhetsoperasjoner

De CNC wire bøyemaskin er et svært automatisert utstyr. Hele maskinen og hakemaskinen er integrert med hovedmaskinen. Produksjonsprosessen gjøres i utgangspunktet automatisk av systemet. Hvis utstyret er ukjent for maskinen, vil det føre til ulykker som vil medføre personell eller Skader på maskinen, slik at operatøren av utstyret må være strengt trent, kjent med maskinens funksjonelle egenskaper og driftsmetoder, og operere i henhold til kravene i håndboken.

♦ Forbered deg før du starter opp

En operatør må ha en hjelm og beskyttelseshansker, ellers er det ikke tillatt å gå inn i scenen.

For det andre, bekreft at det ikke finnes andre ikke-operatører rundt maskinen for å unngå at ulykker forårsaker uopprettelige konsekvenser.

For det tredje gjør stillingen utstyret har gode arbeidsforhold, og smøreelementene skal smøres før maskinen startes.

For det fjerde, kontroller om smøreoljen i hver boksreduksjon er tilstrekkelig. Smøreoljen skal være midt på oljemerket. Hvis oljenivået er for lavt, bør smøreoljen fylles på nytt i tide.

♦ Kontroller om det er løs skrue i hver del, kontroller om luftkilden er koblet til PE-ledningen og koble til stedet.

♦ Seks, kontroller hver elektrisk kretsbryter, kontroller om bryteren er normal, kontroller om gassbanen er intakt.

CNC Wire bøyemaskin